VBX 44 Produkt natural

Forcon Sistemin imunitar, lufton viruset dhe bakteriet, pa efekte anësore.

VBX 44 Natural Product

Përse vbx 44?

100% NATURAL

Ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë, të cilat janë bërë nga 100% produkte natyrale të rritura dhe zgjedhura në Austri.

TESTUAR DHE ANALIZUAR

Cilësia e produkteve tona garantohet përmes Analizave dhe Testimeve të gjera. Asnjë produkt nuk del nga dyqani pa arritur normat tona.

Laborator Austriak

Prodhohet dhe testohet në laboratore Austriake. Ne kërkojmë përsosmëri dhe cilësi për çdo produkt që del nga dyqani ynë.

PER SISTEM IMUNITAR TE EKUILIBRUAR

VBX, është produkt me kualitet Austriak, i cili përmban Vitamin C 60mg, Zink 2,25 mg, Klor 320 mg, si dhe sasi te vogel ( fije ) te Arit dhe Argjendit te cilat kan rol kyq tek ky produkt.

Solucion të cilën e bën më të lehtë mënyren e përdorimit.
Aplikohet në një gotë 100ml me ujë dhe pihet e tëra.

Është produkt Probiotik, OTC, i cili mundë të përdoret edhe pa recetë.

Rekomandohet të përdoret në rast të rënjes së imunitetit, ose edhe te gjendja gripale e cila shkakton lodhje, humbje oreksi etj. Të gjitha këto vijin si pasojë e imunitetit të dobët.

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

Përdoret per të forcuar sistemin imunitar, për të luftuar viruset dhe bakteriet.

Përmban:
Vitamin C 60mg,
Zink 2,25mg,
Klor 320mg,
Sasi te vogel ( fije ) te Arit dhe Argjendit te cilat kan rol kyq tek ky produkt.

Mosha — Doza

2-5 vjet 2-5 pika
6-12 vjet 5-10 pika
12-18 vjet10-15 pika
Mbi 18 vjet 20 pika
Aplikohet ne nje gote 100ml me uje dhe pihet e tera

Rekomandohet të perdoret në rast të renjes së imunitetit, ose edhe te gjendja gripale e cila shkakton lodhje, humbje oreksi etj, te gjitha keto vijin si pasoj e imunitetit te dobet.​

Prodhohet dhe testohet në laboratore Austriake. Ne kërkojmë përsosmëri dhe cilësi për çdo produkt që del nga dyqani ynë.
Është cilësuar përmes analizave dhe testimeve ku dhe kemi një garanci për të. Asnjë produkt nuk del nga dyqani ynë pa arritur normat tona

Na Kontaktoni

KS: +383 43 708 428
AT: +43 676 332 9815

info.nrekaj@gmail.com​​

Rr. Elton Zherka 50000 Gjakovë

    Lista njoftimeve

    Njoftohu për ofertat dhe produktet e fundit!