Rreth nesh

PESCOLL

NATURAL PRODUCT

Pescoll është një kompani për prodhimin e produkteve natyrore (Shtojc ushqimore) 100% natyrale me kualitet Austriak.

Pescoll Natural Product SH.P.K është një pik distributimi në Gjakovë, Rr. Elton Zherka 50000.

Drejtor: Albin Nrekaj

Lista njoftimeve

Njoftohu për ofertat dhe produktet e fundit!