FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

Përdoret per të forcuar sistemin imunitar, për të luftuar viruset dhe bakteriet.

Përmban:
Vitamin C 60mg,
Zink 2,25mg,
Klor 320mg,
Sasi te vogel ( fije ) te Arit dhe Argjendit te cilat kan rol kyq tek ky produkt.

Mosha — Doza

2-5 vjet 2-5 pika
6-12 vjet 5-10 pika
12-18 vjet10-15 pika
Mbi 18 vjet 20 pika
Aplikohet ne nje gote 100ml me uje dhe pihet e tera

Rekomandohet te perdoret ne rast te renjes se imunitetit, ose edhe te gjendja gripale e cila shkakton lodhje, humbje oreksi etj, te gjitha keto vijin si pasoj e imunitetit te dobet.​
Prodhohet dhe testohet në laboratore Austriake. Ne kërkojmë përsosmëri dhe cilësi për çdo produkt që del nga dyqani ynë.
Është cilësuar përmes analizave dhe testimeve ku dhe kemi një garanci për të. Asnjë produkt nuk del nga dyqani ynë pa arritur normat tonap>

Lista njoftimeve

Njoftohu për ofertat dhe produktet e fundit!